1311528672_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tyttäreni 2v synttäreille tehty kakku, eli tietty PiMun lemppariaiheinen Hello Kitty kakku (tai tarkoille Charmy Kitty).

Sisällä muistaakseni banaani- ja mansikkamousset. Kostutettu vanilijasokerilla maustetulla maidolla. Löysin muuten kaupasta täydellisen vanilijasokerin "Dr.Oetkerin aito vaniljasokeri", kannattaa testaa, mä en muuta enää käytäkään jos tota vaan on saatavilla =D

Pintaan kokeilin uutta massaa, vaahtokarkin makuista kaulintamassaa (toiseltanimeltä karkkimassaa). Ja on kaikista massoista huomattavasti helpoiten työstettävää. Oli siis helppo kaulia ja maalata. Hello Kittyn maalasin elintarviketussilla ja pastaväreillä, koristeena sokerihelmiä ja sokerisydämiä.

Reunoilla vaniljakreemijauheella paksunnettua flora vispiä. Tällä kertaa osasin käyttää tuota oikein ja sain kerman kivasti paksuunntettua. Eli ihan pari teelusikallista / prk, ja vatkauksen alkuvaiheessa lisättynä. Jos vaahdosta tulee kökkäreistä niin nestettä on ollu liian vähän, kerman lisääminen saattaa pelastaa, ja jos kerma jää liian löysäks, ni hitunen lisää jauhetta =)