1311602983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

MiMun ristiäiskakku monine yksityiskohtineen.

 

Pohjan kanssa meinasin hienosti kämmätä. Ostin meinaan vahingossa isoja kananmunia (vaikka yleensä oon ton kaa tosi tarkkana). Laitoin sit normimäärän huomaamattani kaikkia muita aineita ja ilmeisesti niissä isoissa munissa on sitten sen verta enempi nestettä, et taikinasta tuli tosi lirua. Kokeilin sit paikkailla virhettäni lisäämällä sit vähän jauhoja, ja loppuen lopuks lisäsin sit jauhoja varmaan liikaa ku pohjasta tuli tosi "tönkkö". No virheestä taas oppien tein pohjat sit uusiks =)

Täytteinä banaanimousse ja persikkamousse, jota kokeilin eka kerran, mummin reseptiä vähän muokaten. sluprs.

 

Persikkamousse

Iso purkki säilykepersikoita paloiteltuna

Vispikerma

flora vanilla

500g maitorahkaa

250g valion maustettua rahkaa / sitruuna

oman maun  mukaan sokeria ja vaniljasokeria

6 liivatelehteä

Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja flora vanilla erikseen. Pilko persikat palasiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Liota liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä ja sekoita hyvin vatkaten mousseen. Laita kakun väliin ja anna hyytyä "yön yli".

1311603003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1311603020_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1311527915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1311603066_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sokerimassasta tein pikku noppia, joihin kirjottelin elintarviketussilla nimet ja päivämäärän.

Nallen muovailin marsipaanista.

ja koristekukat ja perhoset sokerimassasta.

Pinta on karkkimassaa, kuviot tehty silikonisella kuvioalustalla ja suihkutettu kimallesprayllä.

1311603160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1311603094_img-d41d8cd98f00b204e9800998e