Pienen Kasper-pojan innoittamana kyhäsin mamma reffeille tällaisen pienen pääkallo kaakun. Täytteenä mustikkamousse ja valkosuklaamousse, päällekäin laitettuna. Ajan puutteen takia jouduin elämäni ensimmäisen kerran turvautumaan kaupan valmispohjaan, josta käytin siis vain kaksi kerrosta. Päällinen värjättyä marsipaania.

 
 
Kostutus
2 dl maitoa
2 rkl vanilliinisokeria
 
Täyte
1 prk mustikka-Pilttiä
 
Laita pohjalevy reunavuoan sisään (voit käyttää reunakalvoa vuoan ja kakun välissä). Levitä pohjan päälle 1 prk mustikkapilttiä.
 
Valkosuklaamousse
1 muna
0,25 dl sokeria
½ prk Flora vispiä
100 g valkosuklaata
3 liivatelehteä tilkka vettä
 
Valmista valkosuklaamousse. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa, kaada lopuksi joukkoon ohuena nauhana vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet. Kaada täyte mustikka piltin päälle.
 
Mustikka Mousse
3 liivatelehteä
½ prk Flora Vispiä
½ prk rahkaa
200 g mustikoita
0,5 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
 
Valmista mustikkamousse. Sulata mustikat ja soseuta sauvasekoittimella. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaahtoon rahka ja sokerit sekä mustikkasurvos. Liuota liivatteet kiehuvan kuumaan vesitilkkaan ja kaada mustikkavaahdon joukkoon. Kaada täyte valkosuklaamoussen päälle ja paina kakun kansi paikoilleen ja laita kakku yön yli jääkaappiin hyytymään.
 
Päälle / pursotukset
1 prk Flora Vispiä
½ prk maitorahkaa
¼ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
pensasmustikoita
Marsipaanilevy + -pääkallo

Koristele ja tarjoile.